Rangers jahutas Crosby, Penguinsi maha

New York Rangers on sel hooajal tükikese oma võlust kaotanud, aga kui vastu pannakse Pittsburgh Penguins, siis löövad mängijate silmad alati särama. Läinud ööl saadi pingviinide vastu viimase 13 omavahelise kohtumise jooksul 11. võit. Lisaks suudeti Sidney Crosby kuivale jätta.

(foto: blueshirtsunited.com)
Crosby oli enne eilset 2016. aastal nulliga lahkunud vaid kahest matšist. Rangersi vastu ei saanud aga koju kaasa võtta isegi mitte ühtegi väravale läinud pealeviset. Lisaks tuli 0-3 tulemusega lõppenud mängust kaela -3 näitaja.

Rangers sai kindla võidu vaatamata üsna vähestele võimalustele. Lõpuks jõuti vaid 22 pealeviskeni. Penguins kogus neid 34. Henrik Lundqvist sai hooaja kolmanda nullimängu. Karjääri 366. võit tähendab ka seda, et ta on nüüd ajaloos oma esimese 11 hooaja käigus enim võite kogunud puurivaht.

Skoori avas avakolmandikul Kevin Hayes ning edu kasvatasid viimasel perioodil Derek Stepan ja Jesper Fast. Alain Vigneault meeskond jõudis viimase kuue matši käigus viienda võiduni ja seda vaatamata tõsiasjale, et Rick Nash on juba kaks ja pool nädalat laatsaretis. Lisaks on kapten Ryan McDonagh viimasest paarist kohtumisest puudunud.

Penguinsil lõppes kuuemänguline kodune võiduseeria. Selle käigus oli keskmiselt skooritud neli väravat mängus. Rangersi vastu tehtud baranka on tänavu esimene kord kodus nulli peale jääda.


Kaotus kukutas Penguinsi ka Metro divisjoni esikolmandikust välja. Jäädi viimase wild-cardi koha peale. Võitlus jätkub. Rangers on divisjonis teisel kohal.

Teised kohtumised

Detroit Red Wings 3 - 1 Ottawa Senators (tipphetked)

Senaatorid kaotasid oma viimasest 15-st võõrsilmängust 12. kohtumise. Petr Mrazeki järjekordne nullimäng õnnestus rikkuda alles kaks ja pool minutit enne lõppu, kui Zack Smith ülekaalust täpne oli. Dion Phaneufi debüüt lõppes -1, kahe jõuvõtte ja 21:42 mänguajaga.

Arizona Coyotes 1 - 2 Vancouver Canucks (tipphetked)

Ryan Miller pole karjääri jooksul võõrsil Coyotesile kunagi kaotanud ja see seeria jätkub. Canucksi puurilukk tegi 33 tõrjet. Viigi murdis mõned minutid enne teise kolmandiku lõppu Jannik Hansen. Koiotid on parajasse vabalangusesse sattunud - viimasest 11-st on kaotatud üheksa.

Kommentaarid