Red Wings võib noore ründetalendi Venemaale kaotada

Detroit Red Wings on end mitmete halbade lepingutega kehva olukorda mänginud ja võimalik, et nüüd hakatakse selle eest ka lõivu maksma. Klubil pole piiratud vabaagendi Andreas Athanasiouga lepingupikenduse tegemiseks palgaruumi ning 23-aastane ründaja võib seetõttu Venemaale kolida.

(foto: lastwordonhockey.com)
Red Wingsi palgafond on hetkel ligi nelja miljoniga lõhki ning Athanasiou on pärast kollanoka lepingu lõppemist ootamas kena kopikat. Palgatõusu on ta ka oma esitustega välja teeninud. 2012. aasta drafti 4. ringi mehel on senise karjääri peale 101 mänguga kirjas 26 väravat ja 42 punkti. Need on õnnestunud kokku kuhjata vaatamata vähesele mänguajale, mis jäi läinud hooajal 13 minuti kanti.


Kreeka juurtega mängumees oli eelmisel hooajal 60 minuti kohta kogutud punktide edetabelis liiga paremuselt 149. mängija, edestades teiste seas selliseid tegijaid nagu Anže Kopitar, James Neal ja Nathan MacKinnon.

Athanasioul olevat KHL-ist laual üheaastane leping. Veel pole teada, millise klubi poolt. Jutud Red Wingsiga pidavat juba pikemat aega tupikus olema.

Kommentaarid