Klubi juurde naasnud Ovetškin üllatas varajase saabumise ja kõhnema kehaga

Aleksandr Ovetškin tegi eelmisel hooajal 33 väravaga ühe oma karjääri halvima aasta ning ei suutnud Washington Capitalsi järjekordselt playoffide 2. ringist edasi vedada. Ebaõnnestumisele on järgnenud suur suvine muutus. Capitalsi kapten on harjumatult vara meeskonna juures tagasi ning seda ka selgelt kõhnemana.

(foto: yahoo.sports.com)
Peagi 32-aastaseks saav ründetuus on nähtavasti võtnud kuulda klubi peamänedžeri Brian MacLellani sõnu, mis vihjasid pärast hooaja lõppu võimalikule kaalu kaotamisele. MacLellan mainis, et kuna NHL-is on mängustiil aina kiiremaks muutumas, siis võiks venelase jaoks fookuses olla just kiirus mitte jõulisus, mille poolest ta on pikalt tuntud olnud.

Ovetškini kaal oli eelmisel hooajal 110 kilo kandis. Kui juulis sai elukaaslase Anastassia Šubskajaga pulmapidu tehtud, siis tundus, et seda numbrit oli isegi veelgi ülespoole keritud.


Lühikese ajaga on aga toimunud suur muutus. Või on värske pildimaterjal Washingtoni lennujaamast lihtsalt petlik, kuna Ovil pole varustust seljas ja habe on kenasti trimmitud?


Kui uskuda meeskonnakaaslase Jevgeni Kuznetsovi sõnu, siis pole igatahes tegu meelepettega.


Capitalsi hingeelu kajastava ajakirjaniku Stephen Whyno sõnul ta ka ei mäleta, et Ovetškin oleks eelnevatel aastatel nii varakult klubi juurde naasnud. Enamjaolt tegevat ta seda nädalavahetusel, mis eelneb treeninglaagri algusele.

Kommentaarid