Jagr kaalub Euroopas mängimist

Jaromir Jagrist pidi uuel hooajal saama põhiturniiri mängude arvestuses NHL-i rekordi omanik, aga enam pole see kindel. #68 on juba praktiliselt poolteist kuud olnud vabaagent. Leige huvi NHL-ist on pannud ta kaaluma Euroopas mängimist.

(foto: sports.yahoo.com)
Jagril on puudu 57 kohtumist saamaks mööda hetkel mängude edetabelit juhtivast Gordie Howe'ist. Võimalust rekordi tegemiseks ei taha aga kuidagi tulla.

"Ma ei osanud arvatagi, et sel aastal on NHL-is nii raske tööd leida," kommenteerib Jagr olukorda.

2011. aastal NHL-i naastes seadis Jagr endale eesmärgi jõuda 2000 punktini. Sellest on tal puudu 86 silma.

Eelmise hooaja 16 värava ja 46 punktiga lõpetanud Jagril on küll suve jooksul kontakte NHL-i klubidega olnud, ent jutud tõsiseks pole läinud. Ja see näibki teda kõige rohkem häirivat.

"Minu jaoks on kõige olulisem see, et mõni meeskond näitaks välja tõsist huvi, sest mida tõsisem huvi on, seda parem roll mul satsis on" selgitas Jagr. "Seejärel sõltub kõik minust, kuidas ma seda võimalust kasutaksin. See on hetkel ainus asi, mille pärast peaksin muretsema. Muust hoolimine ei oleks loogiline."


Töötupõli ei ole 45-aastast ründajat morjendanud ja nii oskab ta olukorrale ka läbi huumoriprisma läheneda.

"Hetkel on mul kõige tõsisemad läbirääkimised Kladnoga, sest Kladnol on tark omanik, kes teab mida ta tahab," naljatles Jagr, kellele endale Tšehhi esiliigas mängiv klubi kuulub.

Kodumaale jäädes on Jagri sõnul ainus valik mängida Kladno ridades, kuna madalama liiga satsist oleks kerge NHL-i hüpata, kui sealt lõpuks mõni tõsine pakkumine tuleb. NHL-i lepingu saamist kergendaks kindlasti palganõudmiste alandamine. Need olevat Jagril palju kõrgemad, kui keskmisel veteranist karikavõidu otsijal.

Kommentaarid