Hitchcockilt võtab tüüri üle Mike Yeo

Ken Hitchcock alustab sügisel oma treenerikarjääri viimast hooaega ning nüüd on juba ka selge, kellega St. Louis Blues pärast teda edasi liigub. Selleks meheks on nimetatud Mike Yeo, kes saab ka uuel hooajal meeskonna abitreenerina end klubi siseeluga kurssi viia.

(foto: sportingnews.com)
Blues teatas täna kahe uue abitreeneri nimed. Lisaks Yeole löödi käed Rick Wilsoniga.

"Oleme elevil, et Mike Yeo liitub abitreenerina järgmiseks hooajaks ja saab pärast seda kolmeks aastaks St. Louis Bluesi peatreeneriks," teatas peamänedžer Doug Wilson klubi kodulehe vahendusel. "42-aastase kohta on tal väga palju kogemusi. Ta võitis Pittsburghis Stanley karika, viis AHL-is meeskonna finaali ning kõik nägid tema head tööd Minnesotas, kus ta tüüris meeskonna playoffide 2. ringi. Enim elevust pakub mulle tema kogemusetepagas, kuid tänu oma vanusele suudab ta tänapäeva mängijatega samastuda ning meie meeskonna jaoks on tegu põneva päevaga."

Suure elevusega alustab uues ametis ka Yeo, kes töötas NHL-is viimati abilisena hooajal 2009/10.

"Soovin, et mind ümbritseksid head inimesed ja tean, et siin on meil see nii, alates omanikkonnast ja mänedžmendist, lõpetades treeneritega ja meeskonnaga, mille nad on ehitanud," ütles Yeo. "Tunnen, et tegu on kohaga, kus saan edukas olla. Soovin võita Stanley karikaid ja usun, et meil on mängijate grupp, kes igale hooajale sellise suhtumisega peale peaks minema. Olen selle pärast väga elevil."

Helget tulevikku näeb meeskonnale ka Hitchcock, kes ütles: "Olen väga kindel, et meeskond ja klubi tervikuna saab Mike'i juhendamisel olema kindlates kätes."

Yeo jätkab hooajal 2017/18 peatreenerikarjääri 349-st mängust kogutud 173 võiduga.

Wilsoni näol on samuti tegu peatreenerikogemust omava mehega. Bluesi endine kaitsemees juhendas hooajal 2001/02 pärast Hitchcocki vallandamist põgusalt Dallas Starsi, kus koos 1999. aastal karikavõiduni jõuti.

Kommentaarid