Penguins heiskab võidubänneri Capitalsi nina all

Vaid kaheksa päeva pärast seda, mil Pittsburgh Penguins neljandat korda Stanley karika enda kätte sai on juba selge, kelle vastu järgmisel hooajal selle kaitsmist alustatakse. Hooaja avamatš on kodus Aleksandr Ovetškini ja Washington Capitalsi vastu.

(foto: todaysslapshot.com)
Penguins alustab hooaega 13. oktoobril. Esimesed mängud on kavas päev varem. Hooaeg lüüakse lahti nelja vinge rivaliteediga. Kuigi klassikaline Montreal Canadiens vs Toronto Maple Leafs vastasseis jääb üllataval kombel liiga juubeliaastal ära. Leafsi ootab hoopis Ontario provintsi lahing Ottawa Senatorsiga.

Lisaks toimub avaõhtul Alberta provintsi lahing. Edmonton Oilers alustab mänge uues koduhallis Rogers Place'is Calgary  Flamesi vastu. Tutvust saavad uuesti sobitada ka Chicago Blackhawks ja St. Louis Blues ning San Jose Sharks ja Los Angeles Kings.

Enamus meeskondadest mängivad esimese kodumängu üsna kiirelt ära. On vaid mõned õnnetud, kes peavad seda pikemat aega ootama. Boston Bruins ja Philadelphia Flyers alustavad 20. oktoobril, Anaheim Ducks on esimest korda Honda Centeris 23. oktoobril ning Carolina Hurricanes alustab uut hooaega kahenädalase välisturneega. Esimene kodumatš on kavas 28. oktoobril.

Kõigi meeskondade täielik mängukalender avaldatakse homme.

Kommentaarid