Pavel Datsjuk jääb hooaja algusest eemale

Kui nädala alguses Pittsburgh Penguinsi vastu peetud matšis vigastada saanud Pavel Datsjuk pidi esialgsetel hinnangutel juba uuel nädalal terve olema - vähemalt seda arvas venelane ise - siis nüüd on selgunud, et teda ootab ees siiski pikem puhkuseperiood. Detroit Red Wingsi peamänedžer Ken Holland kinnitas eile hilisõhtul, et 36-aastase veterani õlg vajab paranemiseks 4-5 nädalat. Seega alustab Red Wings uut hooaega ikkagi ilma temata.

(foto: sportstalkflorida.com)
Red Wings lööb hooaja lahti täpselt kahe nädala pärast, mil Joe Louis Arenal võetakse vastu Boston Bruins. "See on hea uudis, et hooaja alguseni on veel kaks nädalat aega," tunnistas Holland. "Ta on siis juba kaks nädalat saanud vigastusest taastuda."

Datsjukil diagnoositi 2. astme õlaliigese nihestus, mis meditsiini publitsistika kohaselt tähendab, et kannatada said õla sidemed.

Eelmisel hooajal jättis Datsjuk vahele 37 matši. 30 neist põlvevigastusega ja seitse tükki peapõrutusest tingituna.

Olgugi, et venelase puudumine hooaja esimestest matšidest näib enam kui tõenäolisena, siis on haarastustohtrist meeskonna peatreener Mike Babcock teatanud: "Usun, et Pavel paraneb kiiremini, kui vigastuse raportis välja toodud 4-5 nädalat. Ta on kiire paraneja. Pavel on väga pühendunud sportlane. Ta treenib nagu koer. Usun, et temaga saab kõik korda."

Kommentaarid