Evander Kane usub, et suudab teha 50 väravaga hooaja

Evander Kane'i võib pidada hokimaailma Mario Balotelliks. Winnipeg Jetsi ründajal on tohult talenti, kuid oma potentsiaali kohaselt suudab ta mängida vaid harva. Lisaks sellele on tal halb harjumus sattuda kollase meedia lehekülgedele. Näiteks kaebati ta kevadel kohtusse seoses eelmisel suvel toime pandud kallaletungiga. Nüüd on 23-aastane kanadalane aga vähemalt enda sõnade kohaselt valmis pöörama elus uue lehekülje. Ta sihib 50 väravaga hooaega.

(foto: Bruce Fedyck/USA TODAY Sports)
"Kui mind draftiti, siis ütlesin, et olen suuteline tegema 50 väravaga hooaja ja ma tean, et olen endiselt selleks võimeline. See sõltub suuresti ka püsivate ja õigete kolmikukaaslastega mängimisest ning tervisest," rääkis 2009. aasta drafti 4. valik hiljutises intervjuus.

Potentsiaali "ovetškinlikeks" teguteks peaks tal tõesti jaguma. Kane skooris hooajal 2011/12 30 korda. Kurb tõsiasi on aga see, et pärast seda on ta kirja saanud vaid 36 tabamust. Ebastabiilsed esitused on tema nime mitmeid kordi viinud ka erinevate üleminekute kuulujuttudesse. Temal endal aga lahkumismõtteid ei ole.

"Olen hetkel Winnipeg Jetsi liikmena õnnelik. Ootan põnevusega treeninglaagrit ja loodan, et teen hea hooaja," rääkis Kane.

Vancouveris sündinud ründaja on viimase kolme hooaja peale liigas 60 minuti kohta enim väravale viskeid kirja saanud mees. Kui ta leiab oma kaaslastega õige klapi ja litter hakkab kõigi nende pealevisete juures soodsalt põrkama, siis ehk näeme tõesti tema poolt peagi 50 väravaga hooaega. Selleks tuleb aga kindlasti oma mänguvälist käitumist koomale tõmmata.

Viimane "balotellindus" on tal kirjas selle kuu algusest. Nimelt teatas Jetsi üks kogenumaid liikmeid Blake Wheeler, et Kane pole enam väga noor ja ta peab oma taset tõstma ning samuti rohkem liidriomadusi näitama. Sellele vastamiseks kasutas Kane Twitterit.

Kommentaarid