DRAAMA: Johanseni agent solvus Blue Jacketsi peale

Columbus Blue Jacketsi staarihakatis Ryan Johansen istus eile lennuki peale. Seda aga mitte selleks, et tänaseks treeninglaagri alguseks linna kohale lennata, vaid hoopis selleks, et sealt ära minna! Johanseni lepingudraama võttis uue pöörde, kui klubi avalikustas pakkumised, mis tema jaoks lauale on löödud. See ei meeldinud mängijat esindavale agendile Kurt Overhardtile, kes oma kliendi lennuki peale kamandas ja hiljem klubi raadioeetris maa tasa tegi.

(foto: Kelvin Kuo/USA TODAY Sports)
Pikale veninud lepingukõnelusi kommenteeris Blue Jacketsi president John Davidson eile sõnadega: "Kui näete neid numbreid, mis meie lauale visatakse, siis ei peaks me neile isegi mitte vastama. Olukord on sedavõrd halb. See on häbiväärne. Ja kui kutt jääb meeskonnast eemale, siis pole midagi teha. Huvitav, kas agent maksab talle tagasi raha, mis tal saamata jääb."

Selle kõrval avaldati ka kolm pakkumist, mis Johansenile on tehtud: 1) kaheks aastaks kuus miljonit dollarit, 2) kuueks aastaks 32 miljonit, 3) kaheksaks aastaks 46 miljonit.

See ajas Overhardtil harja punaseks, kes plahvatas ühes raadiovestluses: "Tegu on äriga ja selle detailid peaksid jääma privaatseks. On kahetsusväärne, et nad võtsid ette sellise käigu. Me ignoreerime seda ja töötame heas usus edasi, et tehing lõpule viia."

Kommentaarid