NAGU SOOJAD SAIAD: Blue Jackets on müünud 10 000 hooajapiletit

Columbus Blue Jackets on üks NHL-i noorimaid meeskondi. Liigaga liituti alles 2000. aastal. Mõistetavatel põhjustel on oldud raskustes ka oma fännibaasi loomisega. Seda on kindlasti pärssinud ka meeskonna ebaedukas mäng. Tänavu jõuti alles teist korda playoffidesse. Nüüd on sarnaselt esimesele korrale müüdud uueks hooajaks 10 000 hooajapiletit ja see on Jacketsi puhul haruldane sündmus. Klubi rekordiks on 13 000, mis läksid kaubaks teise hooaja alguses.

(foto: turnerconstruction.com)
Jacketsi piletite müük on aastate jooksul olnud väga kõikuv. Näiteks alles kolm hooaega tagasi suudeti ära müüa vaid 7000 hooajapiletit. Tippaegadel on meeskonna kodumängudel käinud keskmiselt üle 18 000 inimese, kuid hooajal 2011/12 oli külastavus napilt üle 13 500.

Aktiivne piletite müük võis osalt olla tingitud ka sellest, et Jacketsi Nationwide Arenal peetakse tänavune Tähtede mäng, kuigi klubiesindaja Larry Hoepfner seda liialt ei tähtusta. "Tähtede mäng kindlasti aitab piletite müüki, kuid usun, et meie mängudele soovijate suhe võrreldes sellega on 90-10. Tähtede mängu nädalavahetus on lihtsalt boonuseks," ütles Hoepfner piletimüüki kommenteerides.

Eelmisel hooajal külastas Jacketsi kodumänge keskmiselt 14 698 silmapaari. Võib juba üsna kindlalt väita, et tänavu lüüakse see arv üle.

Kommentaarid