Hurricanes jäi Jordan Staalist ilma

Nädalavahetusel alanud hooajaeelsed matšid on Carolina Hurricanesi jaoks endaga kaasa toonud kõike muud kui head. Oma esimeses lahingus jäädi Columbus Blue Jacketsile alla 3-4 ja läinud ööl võeti vastu 0-2 kaotus Buffalo Sabresilt. Lisaks sai Jordan Staal kohtumises vigastada, mis võib ta jäält eemale jätta üsna pikaks ajaks. Üsna süütus olukorras murdus tal üks luu parema jala alaosas. Vigastused kollitavad taas ka Detroit Red Wingsi.

(foto: Getty Images)
"Olen suures mures. Ta on väga oluline mängija meie mänguplaanis," ütles pärast kohtumist Hurricanesi peatreener Bill Peters.


Vigastus on järjekordselt maha murdnud ka Pavel Datsjuki. Rob Scuderi lõhkus ära venelase õla. Küll läks tal võrreldes Staaliga selgelt paremini, sest esialgsetel hinnangutel peaks ta eemale jääma vaid nädalaks.


Näib, et uue hooaja saabudes ei ole Red Wings endiselt vigastuste needusest lahti saanud. Kohtumises Pittsburgh Penguinsi vastu murti ära ka Darren Helmi ninaluu. Tagatipuks sai nädalavahetusel vigastada meeskonna peatreener Mike Babcock. Tema vasak käsi vajas paari õmblust, kui see ühe heategevusmängu ajal uisuterast kannatada sai.

Kommentaarid