Veel üks pauk Blue Jacketsile: Horton audis

Columbus Blue Jacketsil on käed-jalad tööd täis, et enne hooaja algust Ryan Johanseniga uus leping ära teha, kuid nüüd tuleb tegeleda veel ühe probleemiga. Nathan Horton ei saa seljavigastuse tõttu hooajaeelses treeninglaagris kaasa teha ning tõenäoliselt jääb ta üldse kuni uue aastani jäält eemale. Suvine seljatrauma järgneb aastatagusele õla operatsioonile ja kevadisele kõhulihase rebendile, mis lasid endise Boston Bruinsi ja Florida Panthersi ründaja mullu jääle vaid 36-ks kohtumiseks.

(foto: grantland.com)
Eelmisel aastal sõlmitud 7-aastane ja 37.1 miljoni dollari suurune leping tähendab, et Blue Jacketsile on iga Horton poolt kirja saadud punkt läinud maksma üle 289 000 dollari. Mullu suutis ta panustada vaid viis väravat ja 14 väravasöötu.

"Ta sõlmis suure lepingu - tegin ise sel suvel enamvähem samasuguse - ja see tekitab tahtmise ennast tõestada," tunnistas asekapten Brandon Dubinsky. "Tunneme talle kaasa ja loodame, et ta saab terveks. Kuid soovime kindlasti, et ta ei kiirustaks. 100%-line Nathan Horton 60-ks või 70-ks kohtumiseks on kindlasti parem kui 70%-line vana 82-ks matšiks."

Erinevad koosseisu probleemid on võimalus Blue Jacketsi noorte jaoks tõestada, et nemad väärivad tähtsamat rolli meeskonnas. Võimalik, et sellest lõikab enim kasu 21-aastane Boone Jenner, kes lõpetas mulluse debüüthooaja 16 + 13'ga.

Vähemalt sai Horton just tänu vigastusele eelmisel hooajal omapärase rekordi omanikuks.

Kommentaarid