KHL-i meeskonnad jooksevad Johanseni teenetele tormi?

Columbus Blues Jacketsi ja Ryan Johanseni, või siis pigem tema agendi, lepinguvaidlus on taas saanud uue pöörde. Nimelt on Johanseni agent Kurt Overhardt teatanud, et tema kliendi vastu tunnevad huvi mitmed KHL-i meeskonnad. Väidetavalt on Johanseni suhtes huvi üles näidanud kokku seitse Euroopa tugevaima jäähokiliiga meeskonda. Overhardt läks isegi nii kaugele, et teatas Moskva CSKA kavatsusest panna lauale konkreetne pakkumine - aasta eest viis miljonit dollarit.

(foto: Jamie Sabau/Getty Images)
CSKA poolsele käigule tõmbas aga kiirelt vee peale Sergei Fjodorov. Oma pika NHL-i karjääri jooksul mõned aastad ka Blue Jacketsit esindanud venelane on CSKA juures ametis peamänedžerina ning tõdes, et jutud Vene klubi pakkumisest on kellegi poolsed luulud. Tema ei ole Johansenile pakkumist teinud ja tal pole seda ka kavas teha.

Teiste Vene klubide huvi tõsidus on hetkel veel teadmata.

Johanseni esindaja viimane pakkumine Blue Jacketsile oli 2-aastane, 12 miljoni dollari suurune tehing. Ehk siis nõuab ta kaks korda rohkem, kui klubi on valmis välja käima.

Kummiliimina veniva saaga suhtes võttis nädalavahetusel sõna ka Blue Jacketsi asekapten Brandon Dubinsky, keda samuti Overhardt esindab. 28-aastane ründaja jageles viis aastat tagasi New York Rangersiga ja seal läksid lood viimaks päris skandaalseks.

"Peamänedžer Glen Sather ei andnud mulle isegi varustust kätte," meenutas Dubinsky, kes jäi laagrist kaheksaks päevaks eemale.

Ilma Johansenita mänginud Blue Jackets alustas oma hooajaeelseid matše topeltvõiduga. Üks koosseis alistas St. Louis Bluesi lisaajal 4-3 ja teine sai sama skooriga, kuid normaalajaga, hakkama Carolina Hurricanesi vastu.

Kommentaarid