Senators asub kodumängude atmosfääri parandama

Kui jätta kõrvale fakt, et viimaste kuuluste kohaselt on Vancouver Canucksi mängude piletite nõudlus langenud 40%, siis pole Kanada klubidel publikuhuvi üle väga palju nuriseda. Seni on vaid Ottawa Senatorsil olnud probleeme hüpliku piletite müügiga. Näiteks eelmisel hooajal oli klubi kodumängude keskmine külastajate arv 18 109, samas kui Canada Tire Centre'isse annaks mahutada veel tuhat pead. Nüüd on Senators kodumängudel valitseva atmosfääri parandmiseks võtmas malli jalgpallimaailmast

(foto: Jean Levac/The Ottawa Citizen)
Ottawa Sun raporteerib, et uuel hooajal saab klubi ametlik fännide pande Red Scarf Union täiesti oma sektori. Seal lastakse sarnaselt jalgpallimängudele toetajaskonnal püsti seista, omade toetuseks (ja vastaste mustamiseks) skandeerida ning üleüldse teha nii palju lärmi kui inimlikult võimalik.

Esialgu on antud teada, et selline "režiim" kehtib kümnel mängul. Võib aga arvata, et kui ettevõtmine edukaks osutub, siis saavad need kõige tulihingelisemad Senatorsi fännid end regulaarselt tribüünidel tühjaks karjuda.

Erinev skandeerimine muidugi eksisteerib mängudel ka ilma spetsiaalse fännisektorita, kuid selline organiseeritud "laulukoori" kokku seadmine on harukordne nähtus.

Kommentaarid