Paha poiss Malone saab Rangersilt päästerõnga?

Uus hooaeg on paljude mängijate jaoks ka võimalus pöörata uus lehekülg. See tõdemus peab ehk kõige paremini paika Ryan Malone'i puhul. Vahetult enne playoffide algust seadusega pahuksisse sattunud ründaja on nüüdseks need mured selja taha jätnud ja loodab uueks aastaks endale ikkagi koduklubi leida. New York Post raporteerib, et Rangers on kutsunud ta hooajaeelsetele treeningutele. Seejuures oli Rangers algselt igasugust huvi tema vastu eitanud ja eelmise nädala lõpus ilmus mängu ka Pittsburgh Penguins.

(foto: Chris O'Meara/AP)
Malone pääses tõsistest süüdistustest enamvähem puhta nahaga tänu sellele, et ta tunnistas ennast purjuspäi autojuhtimises süüdi ja nõustus seoses narkosüüdistustega läbima põhjaliku võõrutusprogrammi. Seejuures selgus juhtumi dokumentidest, et tema tagataskust leitud kokaiinipakikese peale oli Malone'i siiralt šokeeritud.

Kogu lugu lõppes sellega, et ta jäi pooleks aastaks autolubadest ilma ning peab tegema 50 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd. Seega saab ta tõesti fokusseeritult sihtida come-backi NHL-is.

Rangers on küll suvel ründajaid vasakult, paremalt ja keskelt kokku kuhjanud, kuid "Suures Õunas" on Malone'i vanad kamraadid eesotsas Martin St. Louis'i ja Dominic Moore'iga. Võimalik, et just seetõttu ongi ta Rangersi hooajaeelses treeninglaagris maandunud.

Penguinsi huvi kohta ütles Malone'i agent Mike Liut: "Olen Penguinsiga kogu suve jooksul rääkinud. Nad on teatud huvi avaldanud, kuid midagi kindlat siiski veel pole."

Malone on Pittsburghis sündinud ja uueks hooajaks Penguinsis maandumine teeks tema aastast väga hea filmistsenaariumi.

Kommentaarid