Pidupäev Bostonis: Smithi ja Krugiga jõuti kokkuleppele

Oktoober koputab uksele, mis tähendab, et klubidel on tuli takus meeskonna koosseisu vormistamisega. Boston Bruins oli üks nendest, kelle rivistuse kohal rippus suur küsimärk. Nüüdseks on see aga kustutatud. Piiratud vabaagendid Reilly Smith ja Torey Krug on uueks hooajaks lepingud saanud. Mõlemale visati aastase lepinguga peo peale 1.4 miljonit dollarit ehk ligikaudu 1.1 miljonit eurot. Kuigi see ei tähenda, et Bruins oleks täielikult peavalust vabanenud.

(foto: Getty Images)
Juba enne Smithi ja Krugi lepinguid oli Bruins oma askeldamistega, või siis neid tegemata, sattunud üle palgalimiidi. Väikene iluviga 800 000 on nüüd uute lepingutega kasvanud enam kui kolmemiljoniliseks. See tähendab, et veidi enam kui nädal enne uue hooaja algust ootab klubi veel ees väikene mängijatega sahkerdamine.

40 punktiga jagas Krug mullu Bostoni kaitsjate seas koos kapteni Zdeno Charaga esikohta. Smith tegi Bostonis kena debüüthooaja 20 värava ja 51 silmaga. Mees, kes oli justkui Dallas Starsiga tehtud Tyler Seguini vahetustehingu kaasavara, tõusis väga asiseks ründerelvaks. Seejuures on kohe välja toodud ka huvitav statistika.

Seguin Bruinsi särgis 203. mänguga 121 punkti, 0.59 per mäng.
Smith Bruinsi särgis 82. mänguga 51 punkti, 0.62 per mäng.

Kuna nädalavahetusel jõudsid omavahel kokkuleppele ka Jaden Schwartz ja St. Louis Blues - leping 2-aastane, 4.7 miljonit dollarit - siis on piiratud vabaagentide seas veel kolm suuremat musta lammast. Dallas Starsi paar Brenden Dillon ja Cody Eakin ning, võib vist juba öelda, et kurikuulus, Columbus Blue Jacketsi mees Ryan Johansen.

Kommentaarid