Ovetškinil on püssirohi otsas

Washington Capitals on pärast oma puhkenädalat olnud väikestes raskustes, kaotades viiest mängust kolm ja eriti kummalised lood on lahti Aleksandr Ovetškiniga. Meeskonna kapten pole viimase kolme kohtumise jooksul kaks korda mitte ühtegi väravale läinud pealeviset kirja saanud.

(foto: latimes.com)
Edukate pealeviseteta lõpetamine ei ole midagi erakordset, aga venelasest snaipri puhul väärivad need siiski eraldi välja toomist. Kui Ovetškin kuu alguses Detroit Red Wingsi vastu ilma ühegi ürituseta jäi, siis katkes tal seeria, mis oli käsil alates 12. märtsist aastal 2013.

Pärast eelmise nädala kahte nulliringi on Ovetškinil nüüd kogu karjääri peale kirjas üheksa ühegi väravale läinud pealevisketa mängu. Neist kolmandik on tulnud sel kuul!

Capitalsi peatreener Barry Trotz on tunnistanud, et kapteni mänguvorm on veidi kehv, aga liigselt ta selle pärast ei muretse.

"Vaadates ajalukku, siis võib öelda, et Ovi on ebaühtlane skoorija," märkis Trotz. "Mind ei üllataks, kui ta ta teeks järgmise viie mänguga kümme väravat. Selline ta mäng juba on."

27 tabamusega liiga väravaküttide edetabelis 8. kohta jagava Ovetškini hooaja keskmine pealevisete arv ühe mängu kohta on 3.65. Karjääri keskmine samas 5.04. Püssirohi on natukene nagu otsa saanud.

Ovetškin ja Capitals üritavad homme New York Rangersi vastu õigele rajale tagasi saada. Väärib märkimist, et Ovi on eelnevalt mõlemas tänavuses omavahelises vastasseisus käe valgeks saanud. Pealeviskeid on kokku tulnud kümme.

Kommentaarid