Weight on Islandersi kiirelt õiges suunas liikuma pannud

Neli nädalat tagasi oli New York Islanders idakonverentsi viimane ja ootamatult pärast hooaega, mil üle 23 aasta võideti esimene playoffide seeria, vajumas uuesti mutta. Uus peatreener Doug Weight on aga meeskonna kiirelt pannud taas õiges suunas liikuma.

(foto: Getty Images)
Meeskond on tänaseks Weighti juhendamisel pidanud 12 kohtumist ja neist on kirjas kaheksa võitu. Punktideta on jäädud vaid kahes matšis. Ameeriklane on erimeeskonnad suurepäraselt tööle saanud ning ründetegevus on mõtestatum ja selle läbi ka efektiivsem.


Seniste kohtumiste keskmine väravasaak on 3.25 ning endale on lastud 2.08. Kõigi kohtumiste peale on olnud vaid kolm matši, kus vastased rohkem pealeviskeid kirja saanud. Ise on keskmiselt jõutud 34.4 ürituseni ning endale on lubatud 29. Kogu hooaja lõikes sedamoodi tegutsedes jagataks esimese arvestuses Pittsburgh Penguinsiga liiga esikohta ning teise osas oldaks TOP 10 hulgas.

Huvitav on ka tõsiasi, et kõik kolm tänavu treenerit vahetanud meeskonda on uue tüüriga kamba peale 51-st kohtumisest võitnud 26, aga kui jätta välja Florida Panthers, siis on 19-st kohtumisest kirjas 14 võitu.

Kommentaarid