Forsberg sai Predatorsi võidumängus kirja teise järjestikuse kübaratriki

Teisipäeval Filip Forsbergi kübaratriki raisanud ja kodus Calgary Flamesile kaotanud Nashville Predators teistkordsel seesugusel apsul juhtuda ai lasknud. 22-aastane rootslane sai teist mängu järjest kirja kübaratriki ja selle toel alistas Predators Colorado Avalanche'i 4-2.

(foto: Mark Humphrey/The Associated Press)
Karjääri neljanda kübaraga maha saanud Forsberg asus paugutama 1-2 kaotusseisust. Viktor Arvidsson oli küll kodus mänginud Predatorsi ette viinud, ent Jarome Iginla ja Patrick Wierciochi tabamustes pööras Avalanche seisu enda kasuks.

Hooaja 17. võit jäi aga tänavusel punasel laternal haaramata, kui Forsbergi mängu teises pooles enam kunagi kontrolli alla ei saadud.

"Ta on väga andekas mängija," ütles pärast mängu kolmikukaaslase kohta Ryan Johansen. "Nende kuttidega mängimine on igal õhtul privileegiks. Ta suudab mulle jätkuvalt muljet avaldada ja olen kindel, et seda ka teistele. Ta on tõeline eliitmängija."

Forsbergist sai pärast Alex Burrowsit ja aastat 2010 esimene mängija, kel kahes kohtumises järjest õnnestunud kübaratrikk kirja saada.

Neljas kübar Predatorsi särgis asetas ta Steve Sullivani kõrvale jagama klubi rekordit. See õnnestus tal aga 75 vähema mänguga.


Forsbergil oli enne kahe kübaraga plahvatamist kümne mänguga tulnud vaid üks tabamus.

Teised kohtumised

Montreal Canadiens 0 - 3 New York Islanders (tipphetked)

Eelmises kohtumises oma teise tulemise esimese võidu saanud Claude Julien ei suutnud saavutust oma karjääri 1000. mängus korrata. Islanders jõudis tänavu esmakordselt võõrsil järjestikuste võitudeni. Thomas Greiss võttis 24 tõrjega hooaja kolmanda nullimängu.

Tampa Bay Lightning 2 - 3 Calgary Flames (tipphetked)

Lightningu 7-mänguline punktiseeria katkes üsna nüri ründeesituse tõttu. Andrei Vasilevski kaotas viimase 12 stardi peale 11. korda. Kodupubliku ees võitis ta viimati vana aasta viimasel päeval. Dougie Hamilton oli 1+2'ga osaline kõigis külaliste väravates. Sean Monahanist sai Flamesi läbi aegade noorim 100 väravani jõudnud mängija.


Toronto Maple Leafs 1 - 2 (KV) New York Rangers (tipphetked)

32 tõrjega lõpetanud Henrik Lundqvist jõudis väravavahtide võitude läbi aegade edetabelis esikümnest vaid ühe võidu kaugusele. Leafs on tänavu kaheksast karistusvisete seeriast võitnud vaid ühe. Kodus on kõik neli kaotatud. Kõigi aegade kaotuste edetabelis liigutakse jõudsalt esikoha suunas.


Chicago Blackhawks 6 - 3 Arizona Coyotes (tipphetked)

Meeskonnad tulid avakolmandikult ära 3-3 viigiga, kuid siis läks kodumeeskond Patrick Kane'i vedamisel oma teed. Kane sai kirja karjääri kolmanda kübara. Blackhawksi mängijad tegid viimati järjestikustes mängudes kübarad aastal 1997.

Los Angeles Kings 1  - 4 Boston Bruins (tipphetked)

Kuningatel ei taha asjad enam kuidagi laabuda. Pärast viiemängulist võiduseeriat on kaheksast kaotatud kuus. Bruins sai uue peatreeneriga viie mängu peale neljanda võidu.

Kommentaarid