Tribuutvideota jäänud Johansen lahkus Columbusest negatiivsete emotsioonidega

NHL-is on kenaks traditsiooniks saanud see, et kui mõni mängija esimest korda endisesse koduhalli naaseb, siis peetakse teda tribuutvideoga meeles. Pühapäeval oli Ryan Johansen uue meeskonnaga Columbuses tagasi, kuid tema varasem panus jäi videosse panemata ning 24-aastane ründaja mõistagi solvus selle peale.

(foto: si.com)
Columbus Blue Jackets saatis Johanseni eelmise aasta jaanuaris Nashville Predatorsi pärast karjääri parimat hooaega, mille jooksul ta isegi Tähtede mängu parimaks valiti.

"Olin veidi pettunud, et nad midagi minu tänamiseks ei näidanud või midagi sellist," ütles Johansen pärast eilset mängu. "Arvan, et teame kõik, kelle otsus see oli. Aga mida iganes."

Johansen sattus kiirelt pärast sinijakkide treenerivahetust John Tortorella hambusse. Klubi peamänedžer Jarmo Kekäläinen oli ta enne lõplikku tehingut juba tükk aega varem turule paisanud.

Columbuses tulnud 4-3 võit oli Johanseni jaoks neljas järjestikune punktideta mäng, kuid esimene täishooaeg uues klubis on pärast kehva algust siiski üsna hästi kulgemas. 58 mänguga on tulnud üheksa väravat ja 40 punkti. Ta on 14 ülekaalu sööduga napilt liiga esikümnest väljas.

Kommentaarid