Bednari töökoht pole vaatamata Avalanche'i kohutavale hooajale ohus

Eelmise hooaja AHL-is karikavõiduga lõpetanud Jared Bednar ei ole suutnud sama edu koheselt NHL-is näidata. Hoopis vastupidi. 44-aastane peatreener on tegemas kohutavat debüüthooaega. Kuid vaatamata sellele ei ole tema töökoht ohus.

(foto: milehighsticking.com)
Avalanche jõudis eilse kaotusega Buffalos juba hooaja viienda vähemalt viiest mängust koosneva kaotusteseeriani. Kogu hooaja peale on 55-st mängust võidetud vaid 15 ja neist üheksa tuli esimese kahe kuuga.

"Kõik on pettunud, alates minust ja omanikest, kuni treenerite ja mängijateni, tean et ka tema on frustreerunud," rääkis enne eilset mängu Bednari debüüthooajast peamänedžer Joe Sakic. "Ent ta saab olema suurepärane suuna suhtes, kuhu soovin selle noore meeskonnaga liikuda."

Klubi legend ei karda ka enda ameti pärast ja üritab positiivseks jääda.

"Naudin seda, mida teen. Peame frustreerivast hooajast üle olema, meil on seisu ümber pööramiseks võimalik teha mitmeid hästi asju ja hakata liikuma õiges suunas," lisas Sakic.

Alates 2013. aastast Avalanche'i ühe niiditõmbajana tegutsev Sakici puhul võib aga nii mõndagi kritiseerida. Näiteks eelmise hooaja tehingut, mis Mikkel Bødkeri mõneks nädalaks meeskond tõi. Tema nimel ära antud Kyle Wood on Arizona Coyotesi tütarmeeskonna eest mängides kerkinud AHL-i üheks parimaks kaitsjaks (43 mänguga kümme väravat ja 34 punkti).

Iroonilisel kombel on klubi oma kõige väärtuslikemate müügiartiklite Gabriel Landeskogi ja Matt Duchene'iga hetkel just otsimas noori kaitsjaid.

Meeskonna käimasoleva hooaja võttis hästi kokku eilse mängu teise kolmandiku lõpus toimunud situatsioon. Bednari hoolealused ei suutnud kuidagi kaitsetsoonist välja tulla ja kui see lõpuks õnnestus, siis määrati tsooniviga.


Liigatabeli selge viimase hooaeg jätkub täna võõrsilmänguga Carolina Hurricanesi vastu.

Kommentaarid