Käevigastus lõpetas Burakovsky esiletõusu

Viimasel ajal peatamatu rongina liikunud Washington Capitals on kaotanud ühe vaguni. Klubi teatas täna, et Andre Burakovsky jääb käevigastuse tõttu 4-6 nädalaks väljakult eemale. 22-aastase rootslase jaoks tuleb mängupaus väga halval ajal. Viimastel nädalatel oli ta üliheas hoos.

(foto: pressboxdc.com)
2013. aasta drafti avaringi valik näitas alates 13. jaanuarist suurepärast minekut. 14 mänguga tuli 14 punkti (6+8). Seeria alguses avas ta neli matši järjest mänguskoori, püstitades sellega uue klubi rekordi ja korrates kogu liiga läbi aegade parimat näitajat. Viimase 60 aasta jooksul on samaga hakkama saanud vaid Bobby Hull, Brian Savage ja Jonathan Cheechoo.

Eelmisel hooajal 38 silmaga (17+21) noore karjääri rekordi teinud ründaja oli tänavu kindlalt sammumas uue tippmargi suunas, kuid vigastuse tõttu jääb see nüüd eeldatavasti tegemata. Tal on 52 mänguga kogunenud 29 punkti (11+18).

Capitalsi kohtumine Detroit Red Wingsiga jäi pikemaks ajaks viimaseks ka teisele rootslasele Jonathan Ericssonile, kes murdis randme.


32-aastase kaitsemehe pausi pikkuseks hinnatakse 6-8 nädalat.

Kommentaarid