Kohtunikule kepiga äsanud Vermette'i ootab ees pikk mängukeeld

Läinudöises Minnesota Wildi ja Anaheim Ducksi kohtumises leidis aset üks hooaja kummalisemaid intsidente. Lahtivisete spetsialist Antoine Vermette asus viimasel kolmandikul järjekordselt oma leivanumbrit näitama, kuid selle järgselt äsas ta kohtunikule kepiga.

(foto: Sean M. Haffey/Getty Images)
Ducksi tsenter on tänavu 62.4%-lise edukusega liiga parim lahtivisete võitmises, mis näitab, et 34-aastane mees võtab asja väga tõsiselt. Aga äkki siis isegi liiga tõsiselt. Üks duell jäi võitmata ja selles nägi ta nähtavasti süüd joonekohtunikul Shandor Alphonsol.


Paar aastat tagasi Chicagos mängides Stanley karikani jõudnud kanadalane visati mängust välja ning kõigi eelduste kohaselt ootab teda ees pikk mängukeeld.

Ducksi peatreeneri Randy Carlyle'i sõnul oli tegu lihtsalt sõbraliku müksuga, kuid kuna igasugune kohtunike ründamine on rangelt keelatud, siis ei pruugi olukorda hindavad spetsialistid selle arvamusega nõustuda.

Reegliraamatu kohaselt toob tahtlik kohtuniku kallal vägivallatsemine automaatse kolme-, kümne- või 20-mängulise võistluskeelu.

Kommentaarid