Lehner valas pärast kaotust meeskonnakaaslased kriitikaga üle

Buffalo Sabres unistab tänavu playoffidesse pääsust, kuid on selge, et selle soovi täideviimiseks ei tohiks kodujääl Vancouver Canucksile kaotada. Tegu on võõrsilmängude arvestuses liiga ühe halvima meeskonnaga. Ometi Dan Bylsma pühapäeval 2-4 kaotas ja selle järgselt valas väravavaht Robin Lehner meeskonnakaaslased kriitikaga üle.

(foto: Anne-Marie Sorvin/USA TODAY Sports)
Lehner oli päev varem meeskonnale Torontos võidu toonud, kui Sabres pealevisetega 23-44 alla jäi. Kohtumine Canucksiga oli meeskonna jaoks seitsmes järjestikune, kus vastased rohkem pealeviskeid kirja said. Kusjuures Canucks on üks liiga halvimaid nii ise sooritatud kui endale lastud pealevisete arvestuses.

"Võidame ühe mängu ja arvame, et oleme Chicago...me pole siin liigas veel midagi korda saatnud," käratas rootslane. "Gionta on karika võitnud. Kogu austus temale, ta on midagi saavutanud. Mitte keegi teine meist pole seda teinud."

Sel kuul 94.5%-ga tõrjunud, kuid kuuest stardist vaid kaks võitu saanud Lehnerile valmistas enim tuska meeskonna suutmatus mänguplaanist kinni pidada.


Kogu hooaja peale väravavahtide tõrjete efektiivsuse osas 92.3%-ga 6. kohta hoidval mehel oli ilmselgelt närv must ka juba enne eilset kohtumist. Vaid mõned minutid olid mängitud, kui ta Alex Burrowsiga rüselusse sattus.


Sabres on hetkel idakonverentsis tagantpoolt kolmas. Karikamängud on viie punkti kaugusel.

Kommentaarid