Penguins ei suuda kuidagi vigastuste pisikust vabaneda

Pittsburgh Penguins sai alles sel nädalal Jevgeni Malkini ja Carl Hagelini koosseisu tagasi, ent hiljuti kaotati Conor Sheary ja vigastuste nimekiri on nüüd veelgi kasvanud. Neljapäevane kohtumine Winnipeg Jetsi vastu lõpetati Olli Määttä ja Justin Schultzita ning kumbki pole niipea väljakule tulemas.

(foto: Gene J. Puskar/AP Photo)
Määttä, keda tervis lühikese karjääri jooksul juba mitmeid kordi alt vedanud, läks seekord haigevoodisse vasaku käe vigastusega, mis vajas operatsiooni. Tema taastumisajaks on prognoositud kuus nädalat. Ehk tänavune põhiturniir võib 2012. aasta drafti avaringi mehele lõppenud olla.

Schultz pandi riiulile peapõrutusega ja nagu ikka nende juhtumite puhul, siis pole teada, mil ta uuesti mängukõlbulik on. Karjääri parimat hooaega tegevale kaitsemehele sai saatuslikuks üks kohtumine Dustin Byfuglien'iga.


Veidi vähem, kui täpselt aasta tagasi Edmonton Oilersist drafti 3. ringi valiku eest toodud mängumees on 39 punktiga (9+30) püstitanud juba uue karjääri rekordi. Kodumängudes kirja saadud 23-st punktist on kogu liiga peale paremad vaid kolm kaitsjat.

Kommentaarid