Ducks ja Blackhawks täiendasid ründeliini

Kaks läänekonverentsi hiidu Anaheim Ducks ja Chicago Blackhawks on korraga ründeliini täiendanud. Esimene hankis Dallas Starsist Patrick Eavesi ning teine Detroit Red Wingsist Tomaš Jurco. Hinnaks kujunes vastavalt drafti 2. ja 3. ringi valik.

(foto: pinterest.com)
32-aastasena karjääri parimat hooaega tegeva Eavesi eest ära antud valik võib muutuda ka avaringi omaks, kui ameeriklane aitab Ducksi playoffides vähemalt konverentsi finaali ja lööb esimeste ringide jooksul kaasa vähemalt pooltes kohtumistes.

Dallases Tyler Seguini ja Jamie Benni kõrval elu nautinud ründajast loodab Ducks nähtavasti seda, et ta ka Ryan Getzlafi ning Corey Perryga korraliku partnerluse saavutab. Tal on 59 mänguga juba kirjas karjääri suurim arv väravaid (21) ja punkte (37).

Kokku viite erinevat klubi esindanud mehest on suvel saamas vabaagent. Kogu karjääri numbriteks on tal 604 matši, 120 väravat ja 227 punkti.

Jurco saabub Chicagosse pärast 159 mängu, 15 väravat ja 39 punkti. 2011. aasta drafti 2. ringi valik oli Mootorite linnas pikalt kõrgelt hinnatud mees, ent viimastel aastatel on tema areng toppama jäänud. Tänavu jagus talle keskmiselt mänguaega vaid kümme minutit ning 16 kohtumises punktideni ei õnnestunud jõuda.

Kommentaarid