Martin Hanzal on oma hinda aina kasvatamas

Arizona Coyotes kaotas laupäeval suurelt 1-4 kodus San Jose Sharksile, kuid heaks uudiseks oli see, et Martin Hanzal sai kirja järjekordse värava. Vahetustehingute tähtpäeva lähenedes on homme 30-aastaseks saavast tšehhist kujunemas klubi parim müügiartikkel.

(foto: puckprose.com)
Hanzalil on sel kuul peetud seitsme kohtumisega nüüd kirjas viis väravat. Kogu hooaja peale on ta jõudnud 15 tabamuseni, mis vaid ühe võrra vähem kui tema hooajal 2010/11 püstitatud isiklik tippmark.

Sel nädalal ilmnes, et Coyotes pole suvel vabaagendiks saavale tsentrile uut lepingut lauale pannud ja seega võib eeldata, et tal on käsil viimased mängud, klubi eest, kes ta 2005. aasta drafti avaringi valikuna liigasse tõi.

"Ma mängin oma tuleviku nimel," tunnistas eile Hanzal, kelle leping palgafondist enda alla võtmas 3.1 miljonit.

Mullu 64 mängus kogutud 41 punktiga (13+28) uue karjääri rekordi teinud mehel on lepingus ka klausel, mille lubab tal anda klubile nimekirja seitsmest meeskonnast, kuhu teda kindlasti saata ei tohi. Jätkamine Arizonas näib väga ebatõenäoline.

"Ma pole Coyotesilt veel pakkumist saanud, me pole üldse rääkinud," lisas Hanzal. "Saab olema huvitav näha, mis juhtub ja ma ei tea, kas nad soovivad minust loobuda või mitte."

Lisaks kõigele muule võib Hanzalit lugeda ka lahtivisete spetsialistiks. Tema hooaja edukus 56.3% asetab ta kogu liiga peale 10. kohale. Tegu võiks olla nii mõnelegi karikat jahtivale satsile väärt täiendusega. Kuigi viimase aja esitused on näitamas, et poole hinnaga teda kindlasti kätte ei saa.

Vahetustehingud lähevad lukku 1. märtsil.

Kommentaarid