Christian Ehrhoff tahab Columbusesse kolida, kuid Blue Jackets ei paku piisavalt head lepingut

Palju juttu on Cody Fransonist olnud, kuid Christian Ehrhoff on veel üks tasemel kaitsja, kes endiselt lepinguta. Sakslane soovib pärast Pittsburgh Penguinsist lahkumist hirmsasti karjääri Columbus Blue Jacketsi särgis jätkata, aga klubi ei paku talle piisavalt head lepingut.

(foto: Daniel Kubus/Getty Images)
Ehrhoffil on selja taga rohkelt vigastuste poolt häiritud hooaeg, mil ta sai Penguinsi eest põhihooajal väljakule vaid 49 kohtumises. Nendes tuli tema poolt 3+11. Playoffides jäid mängud tervisliku seisundi tõttu üldse tegemata.

Vancouver Canucksi ridades 2011. aasta Stanley karika finaalseerias osalenud kaitsja teenis lõppenud aastal neli miljonit dollarit. Usutavasti soovib 33-aastane mängumees ka uue lepingu puhul palgaks samaväärset numbrit. See aga ei istu Blue Jacketsile, kellel on üldse palgalehel vaba ruumi veidi üle nelja miljoni.

Ehrhoffi agent Rick Curran märkis suve alguses, et sakslane on valmis võtma vastu lühiajalise lepingu, kui see aitab tal lüüa käed mõne karikanõudlejaga. Blue Jackets on vaikselt selleks kindlasti kujunemas.

Olles eelmisel suvel Buffalo Sabresi poolt välja ostetud rändab Ehrhoffi kukrusse iga-aastaselt ühe meeskonna eest mitte mängimise eest veidi üle 850 000 dollari. Seetõttu võiks ta justkui viimases hädas oma palganõudmisi alandada.

Selge on see, et kas koos või ilma Ehrhoffita saab meeskond, kellest lõppenud hooajal lasid rohkem väravaid vaid viis satsi, oma kaitseliini kindlasti tugevamaks. Tagasi on 2012. aasta drafti 2. valik Ryan Murray, kelle sõnul tasub temal ja tema kaaslastel silma peal hoida. "Meil on noor meeskond ja igal ühel meist on midagi tõestada. See on meie lähenemine uuele hooajal. Meil on kõik vajaminevad lülid meeskonnas olemas," rääkis 21-aastane kaitsja nädala keskel antud intervjuus.

Kommentaarid