Cody Franson on tüdinenud aastastest lepingutest

27-aastane kaitsja Cody Franson on juba kolmandat suve järjest elamas vabaagendi elu. Vaatamata korralikule mängule pole ta seni endale ühtegi pikemat tehingut teeninud, mis mehe enda parajalt närvi juba ajanud. Tänavu loodab ta aga lõpuks pikemaks ajaks kellegi palgale saada.

(foto: cbssports.com)
Franson on tänavuse vabaagentide klassi üks parimaid kaitsjaid, kuid hetkeseisuga endiselt töötu. See seis peaks aga peagi muutuma. Tänavuse hooaja Nashville Predatorsi ridades lõpetanud kaitsja tunnistas eile antud intervjuus, et on kontaktis 5-6 meeskonnaga. Nende seas on ka Boston Bruins, nagu mõni aeg tagasi spekuleeritud.

"Pärast vahetustehingut, mis nad seoses Dougie Hamiltoniga tegid ja mõnda muud käiku, on nad üks meeskondadest, kellega räägime," tunnistas Franson. "Boston oleks huvitav koht. Tegu on ilmselgelt vägeva linnaga ja neil on seal suurepärane organisatsioon ning kõik, mis sellega kaasneb."

Kuid ilusa paaripaneku juures on üks "aga". Nimelt on Franson väidetavalt enda töötasuks nõudmas viis miljonit dollarit, aga Bruinsil pole isegi nii palju vaba palgaruumi. Samas on võimalik, et seni mitu aastat järjest suvele segases seisus vastu läinud kaitsja ohverdab osa palganõudmistest pikema lepingu nimel. Selle on ta ka omamoodi sihiks sättinud: "Ilmselgelt sooviksin midagi enamat üheaastasest tehingust. Olen juba tüdinenud aastastest lepingutest."

Franson tunnistas, et naaseks hea meelega Toronto Maple Leafsi ridadesse või lööks käed Vancouver Canucksiga, olles enne NHL-i karjääri pikalt mänginud WHL-i Vancouver Giantsis, kuid nende klubidega pole tal kontakti olnud.

29 satsil on esindusmeeskonnas juba ilusti vähemalt kuus kaitsjat olemas. Ainsana on seltskonnast maas New Jersey Devils, kellel samal ajal ka palgalehel kõige rohkem ruumi. See siis vihjeks Fransoni agendile.

Kommentaarid