Brandon Saad on klubivahetusest veidi šokeeritud

Sattuda äsja tiitli võitnud meeskonnast satsi, mis oma ajaloo jooksul playoffides mänginud vaid kaks korda pole kindlasti meeldiv kogemus. Selle on aga pidanud üle elama Brandon Saad. Liialt suurte palganõudmiste tõttu Chicagost minema kupatatud ründaja tunnistab, et on sellest veidi šokeeritud.

(foto: letsgohawks.net)
"Olin veidi šokeeritud ja ilmselgelt pettunud, et pidin lahkuma," on Saad tunnistanud. "Sa lood suhteid, saad kuttidega lähedasteks ning saad koos nendega uusi kogemusi. Aga ma mõistan asja ärilist külge ning olen elevil, et alustan oma karjääris uut peatükki."

Ametlikult pole muidugi Saad veel Blue Jacketsi mängija, kuna lepingult puudub allkiri. Piiratud vabaagendina on võimalik ka teistel klubidel talle läheneda, kuid Columbusest on antud mõista, et kindlasti vastatakse kõigile pakkumistele samaväärsega. Jacketsi fännide jaoks on ees ootamas põnevad (ja edukad) ajad.

"Nad on noor ja enesekindel grupp, kellel on palju oskusi," kirjeldab Saad oma uusi kamraade. "Olles nende vastu mänginud tean, et see on raske. Nad liiguvad õiges suunas ja ootan põnevusega meeskonnaga liitumist."

Samuti oodatakse Saadi tulekut põnevusega. Peamänedžer Jarmo Kekäläinen tõi 22-aastase ründaja meeskonda selleks, et panna ta paari Ryan Johanseniga, kes samuti üleminekut kiitnud: "Tegu on suure täiendusega. Olen nüüd uue hooaja suhtes veelgi rohkem elevil."

Saadi ja Johanseni kõrval on sinijakkidel veel mitmeid teisi põnevaid ründajaid ning täie tervise juures olev Ryan Murray, kes lõppenud hooajal pääses väljakule vaid 12 kohtumises, on justkui täiendus kaitseliinis.

Kommentaarid