Dainius Zubrus jäi töötuks

Viimased kaheksa aastat New Jersey Devilsit esindanud Dainius Zubrus, kes on üks vaid kahest NHL-is mänginud leedulasest, peab endale uueks hooajaks uue klubi otsima. Algas suve teine lepingute välja ostmise periood ning Devils otsustas aasta enne 37-aastase ründaja lepingu lõppemist temast loobuda.

(foto: nj.com)
Zubrus tegi 2013. aastal Devilsiga kolmeaastase diili, töötasuga 3.1 miljonit dollarit. Seejuures jääb see summa vaatamata lepingust loobumisele uuel hooajal Devilsi palgalehele, kuna Zubruse näol on tegu üle 35-aastase mängijaga.

2008. aastal ühes mängus tehtud nelja väravaga Devilsi rekordit jagama asunud Zubrus suutis lõppenud hooajal koguda vaid kümme punkti (4+6). Kogu 19-aastase karjääri saagiks on tal 1243 mänguga 584 silma (225+359).

Devils saab endale palgalehe raiskamist lubada, kuna tegu klubiga, kel hetkel enim ruumi uuteks lepinguteks. Samal ajal vabaneb Zubrusest üks ründaja koht, mis täidetakse peamänedžeri Ray Shero sõnul läbi vabaagentide turu või vahetustehingu kaudu.

Huvitavaks faktiks on see Devils on alates 2005. aastast enim lepinguid välja ostnud klubi. Zubruse oma on aina kasvavas nimistus kaheksas.

Kommentaarid