Johnny Oduya tegi Starsiga kaheaastase lepingu

Eelmisel nädalal sai väikestviisi spekuleeritud selle üle, et Johnny Oduya võib Dallas Starsi ridades maanduda ja nii ongi nüüd läinud. 33-aastane kaitsja sai endale kaheaastase lepingu, mille koguväärtuseks 7.5 miljonit dollarit. Stars näeb teda suurepärase täiendusena.

(foto: scoopnest.com)
"Johnny on kindel mängumees, kes lisab sinisele joonele veterani kogemusi ja täiendab meie gruppi kenasti," teatas Starsi peamänedžer Jim Nill. "Ta väga palju saavutanud, võitnud Stanley karika kaks korda ja tema võitjamentaliteet saab olema väga väärtuslik."

Oduya on nüüd Starsi vanim kaitsemees ja kõige muu kõrval jääb tema ülesandeks kindlasti nooremate meeskonnakaaslaste abistamine. Kuigi rootslast ei oota kindlasti ees rahulik pensionipõlveks raha kogumine. Stars tahab karikapõuda lõpetada. "Meie omanikkond on andnud tugevalt märku, et soovime koheselt võita," ütles Nill eelmisel nädalal pärast Patrick Sharpi hankimist.

Nill on nüüd kolm suve järjest suure tehinguga hakkama saanud (2013 Tyler Seguin, 2014 Jason Spezza) ja ise märkinud, et Dallas muutub mängijate jaoks aina ahvatlevamaks sihtkohaks. Seda tänu noorele ja perspektiivikale meeskonnale.

Muutused klubis ei ole aga sel suvel olnud seotud ainult koosseisuga. Eelmisel nädalavahtusel teatati, et Mike Modano on klubi juhtkonnast lahkunud. Starsiga 1999. aastal Stanley karika võitnud legendaarne ründaja elab perega alates eelmisest aastast Arizonas ja seega võib öelda, et lahkumine oli loogiline sündmuste käik. Eks see oligi veidi imelik, et ühe klubi esindaja käis teise juures tööd tegemas.

Kommentaarid