Selgus Bryan Bickellit vaevanud peavalu põhjus

Kahe aasta taguse karikavõidu kangelane Bryan Bickell ei saanud tänavusest Chicago Blackhawksi võidust täielikku mõnu tunda. Mõistatuslik peavalu lasi ta finaalseerias väljakule vaid ühes kohtumises. Nüüd on selgunud ka valu põhjus.

(foto: Chicago Tribune)
Valuga kaasnes ka peapööritus ning mõistagi oli sellises olukorras mängimine välistatud. Pärast pikki uuringuid on 29-aastane ründaja nüüd aga vaegustest vabanenud. Lahendus oli lihtne - talt eemaldati üks põletikuline hammas.

See on veel küsimärgi all, kas hamba eemaldamine vabastab ta lõplikult vastikust sümptomist, aga praegu on öeldud, et peapöörisus on sellega kadunud.

Tänavu põhiturniiril 14+14 teinud ründaja on enda sõnade kohaselt põnevusega ootamas uut hooaega, olles üsna kindel, et alustab seda Blackhawksi ridades. "Tunnen ennast hästi ja usun, et nemad tunnevad end hästi ka selle suhtes, mis ma meeskonnale annan," rääkis Bickell eile antud intervjuus. "Ma ei taha väita, et olen asendamatu, aga loodan, et mul lubatakse klubisse jääda. Loodan treeninglaagrisse Blackhawksi mängijana minna ning loodetavasti nii see ka jääb."

Bickellil on veel kaks aastat lepingust minna. Mõlemal hooajal on tema töötasuks neli miljonit dollarit. Kuna aga klubil on vaja ära siduda piiratud vabaagent Marcus Krüger ja vaba palgaraha on hetkel vaid veidi üle 230 000 dollari, siis võib Bickelli tuleviku kohale riputada ikkagi suure küsimärgi.

Kommentaarid