McDavid soovib kogu karjääri Oilersi särgis veeta

Samal ajal, kui vana kalad paberitega mässavad ja rohkelt allkirju jagavad, on noored kuked aetud laagrisse. Teiste seas on Connor McDavid esimest korda Edmonton Oilersi särgis jääl käinud. Muljed on selle järgselt võimsad ning tänavuse drafti avavalik on valmis kogu karjääri Edmontonis veetma.

(foto: abc7news.com)
"Tänane oli väga lõbus, füüsise test polnud kõige lõbusam, aga väga lahe oli tõmmata selga Oilersi varustus, milles soovin kogu ülejäänud elu mängida," muljetas McDavid kolmapäeval. "Oli väga eriline tõmmata särk selga ja minna Rexalli jääle, millel on tohutu ajalugu."

McDavid on ka oma meeskonnakaaslastele hea mulje jätnud. "Olen teda tundnud vaid 24 tundi, aga saan öelda, et ta on väga tore ja alandlik tüüp. Ilmselgelt kõik juba teavad, milleks ta jääl võimeline on," rääkis mulluse drafti 3. valik Leon Draisaitl.

Oilers on uuele hooajale vastu minemas seisus, kus satsi kuuluvad vaid paar venda, kellel vanust üle 30 aasta. Nooruslikus keskkonnas peaks McDavidil meeste mänguga kohanemine kiirelt minema.

Täna sõlmis 18-aastane ründaja Oilersiga ka ametliku 3-aastase lepingu. Esimese palgatšeki suuruseks on 925 000 dollarit, mis võib erinevate boonustega kerkida 2.85 miljoni peale.

Kommentaarid