Sabresi kapten Brian Gionta: "Olen 100% kindel, et oleme parem meeskond."

Brian Gionta võis eelmisel suvel olla üsna löödud mees. Olles äsja Montreal Canadiensiga idakonverentsi finaalis mänginud kupatati meeskonna kapten Buffalosse, kus ootas ees väga vaevarikas aasta. Olles selle üle elanud on Gionta kindel, et Sabres tuleb uuele hooajale peale hoopis teistsuguse kvaliteediga.

(foto: Jen Fuller/Getty Images)
"Olen 100% kindel, et oleme parem meeskond," tunnistas ka Buffalos kapteniks määratud Gionta hiljutises intervjuus.

New Jersey Devilsiga 2003. aastal Stanley karika võitnud ründaja läheb suure põnevusega uuele hooajale vastu. Selleks annab põhjuse peamänedžeri Tim Murray poolt tehtud käigud mängijateturul. "Sa võid öelda, et tahad paremat meeskonda ja, et soovid sisse tuua paremad mängijad, aga seda päriselt ka teha näitab, et tal on tõsi taga. See tekitab riietusruumis mängijate seas elevust," rääkis Gionta.

Karjääri jooksul seitse vähemalt 20 väravaga hooaega teinud ameeriklane usub, et Sabres suudab suure hüppe teha isegi ilma tänavuse drafti teise valiku Jack Eichelita: "See oleks suurepärane, kui Jack suudaks koheselt meeskond aidata, aga kui see siiski nii pole, siis saab ta jätkata enda arendamist."

Samuti arvab Gionta, et ennast väga hea noorte juhendajana tõestanud uus peatreener Dan Bylsma annab rohkelt värsket verd täis meeskonna tuhast tõusule korraliku tõuke. Võib päris uljalt panustada sellele, et uuel hooajal ei jää Sabres playoffidest 44 punkti kaugusele.

Kommentaarid