Washingtonis üle parda heidetud Ward jätkab San Joses

Washington Capitals on ennast suve käigus Justin Williamsi ja T.J. Oshie hankimisega korralikult täiendanud, kuid see tähendab ka seda, et nii mõnigi mees on oma kohast ilma jäänud. Üheks nendest on Joel Ward, kes nüüd vabaagendina San Josesse siirdunud.

(foto: nbcwashington.com)
Sharks on 34-aastase ründajaga teinud kolmeaastase lepingu, keskmise palgaga 3.25 miljonit dollarit, mis tähendab tema jaoks väikest palgatõusu.

Karjääri tagasihoidlikult alustanud Ward on viimastel aastatel olnud üsnagi heas hoos. Mullu tuli temalt 24 väravat ja 25 söötu ning tänavu 19 kolli ja 15 söötu. Playoffides kogus ta tänavu üheksa punkti (3+6) ja jagas nende arvestuses koos Aleksandr Ovetškiniga meeskonna esikohta.

Kokku on Ward playoffides karjääri jooksul jääl käinud 53 kohtumises ja neist on tal kirjas 14+21. Just see on üks nendest põhjustest, miks ta Sharksile sümpatiseeris. "Joel on kvaliteetne veteranist mängumees, kes on võib nii skoorida kui ka musta tööd teha. Ta sobib kenasti meie ründajate valikusse ja ta on varasemalt näidanud, et mängib oma parimat hokit hooaja otsustavas faasis," teatas Sharksi peamänedžer Doug Wilson.

Meeskonna uus peatreener Peter DeBoer on märkinud, et Ward on tema mänguplaani ideaalselt sobiv mängija.

Barbadose juurtega ründaja asub uue klubi särgis esimese asjana jahtima oma karjääri 100. väravat. Hetkel istub ta 97 peal.

Kommentaarid