Voinovile määrati reaalne vanglakaristus

Los Angeles Kingsi kaitsja Slava Voinov istus täna kohtupingis ning sai halbade uudiste osaliseks. Venelane otsustas mitte vaidlustada teda tabanud koduvägivalla süüdistusi ja see viib ta 90-ks päevaks rootsi kardinate taha. Vangimajja tuleb ilmuda 14. juuliks.

(foto: Carlos Assorio/Associated Press)
Lisaks reaalsele vanglakaristusele sai 25-aastane mängumees kolm aastat tingimisi ning ta peab tasuma 700 dollari jagu trahve. Samuti ootab ees ÜKT ning ta peab osalema koduvägivalla vastasel kursusel.

Kohtudokumendid avaldavad, et Voinov ründas oma tüdruksõpra Marta Varlamovat 19. oktoobril. Esmalt ühel halloweeni peol ning hiljem veel kodus, kus ta teda lõi ja vastu televiisorit tõukas, tekitades sellega Varlamovale peahaava.

Vahepeal on Varlamova oma ütlusi muutnud ning tunnistanud, et temaga juhtus lihtsalt õnnetus, aga Voinovit see karistusest enam ei päästnud. Võimalik ka, et karistus pole veel lõplik. Õhus on tema riigist välja saatmine.

NHL määras kohe pärast juhtumi ilmsiks tulekut Voinovile mängukeelu ning Kings sekundeeris hiljuti sellele endapoolse karistusega. Arvestades Mike Richardsi juhtumit, siis on veider, et klubi pole venelase lepingu kallale läinud.

Kommentaarid