Slava Voinov on seadusega pahuksis

Mullune NHL-i hooaeg ei olnud veel õiget hoogu sisse saanud, kui sündis aasta üks suurimaid skandaale. Colorado Avalanche'i väravavaht Semjon Varlamov arreteeriti koduvägivallas süüdistatuna. Nüüd on ajalugu ennast justkui kordamas. Küll aga selle erinevusega, et pahandustesse on sattunud teine venelane Slava Voinov.

(foto: Harry How/Getty Images)
Los Angeles Kingsi 24-aastane kaitsemees arreteeriti esmaspäeva hommikul. Süüdistus sama, mis Varlamovil. Ühtlasi on Voinov määramata ajaks pandud mängukeelu alla ja eemaldatud igasugustest Kingsiga seotud tegevustest. Seda seniks, kui selguvad juhtumi täpsemad asjaolud.

Olgugi, et tänavu kuue matšiga kaks söödupunkti kogunud kaitsja mängida ei saa, jätkab Kings talle palga maksmist. Ta teenib alanud hooaja eest kolm miljonit dollarit ehk veidi alla 2.35 miljoni euro.

Juhtum tuleb meeskonna jaoks väga halval ajal. Kings on hoogu kogumas ja võitnud neli mängu järjest, kuid juba on oldud ilma teise põhikaitsja Jake Muzzinita. Eelmisel nädalal klubiga viieaastase lepingupikenduse teinud kanadalane pole jääle saanud ülakeha vigastuse tõttu.

Kommentaarid