Brodeur Avalanche'i?

Colorado Avalanche jätkab tuleval ööl oma hooaega kohtumisega Montreal Canadiensi vastu. Seda ilma mõlema oma põhiväravavahita. Semjon Varlamov on audis kubemetraumaga ning Reto Berrat vaevab jalavigastus. See on pannud kuulujuttude veskid jahvatama, kuna vabaagendina on ju saadaval tõeline legend Martin Brodeur.

(foto: Eric Hartline/USA TODAY Sports)
Kuna meeskond on Montrealis ja Brodeur samuti Montreali oma poiss, siis on loomulikult Avalanche'i peatreenerilt Patrick Roy'lt küsitud, et kuidas oleks, kui meeskonna väravapostide vahel oleks just endine New Jersey Devilsi puurivaht.

Roy, kelle mitmed rekordid just Brodeur üle lõi, on teemale lähenenud ettevaatlikult. "Hetkel ei ole meil plaanis veteranist väravavahti palgata. Kuigi see võib veel muutuda," rääkis Roy. "Me soovime oma noori kutte näha. Peame neile võimaluse andma."

Tõenäoliselt alustab Canadiensi vastu puuris nädala sees Ottawa Senatorsi vastu debüteerinud Calvin Pickard.  AHL-ist on üleskutsutud ka Sami Aittokallio. 22-aastane soomlane tegi meeskonna eest üleeelmisel hooajal üsna kummalise lõpuga debüüdi. Los Angeles Kingsi vastu peetud matšis vahetati ta viimasel kolmandikul pingile, kuna teda tabas vedelikupuudus. Üks mäng on tal kirjas ka eelmisest hooajast.

Kommentaarid