Rangers ja Panthers määrasid uued kaptenid

Kui Tampa Bay Lightning määras eelmise hooaja "kaptenite vahetuse" järgselt kiirelt ja õigustatult uueks juhiks Steven Stamose, siis vahetustehingu teine osapool New York Rangers on uue C-tähe kandja leidnud alles nüüd. Samuti on uus kapten ka Florida Panthersil.

(foto: Twitter @NYRangers)
Rangersi läbiaegade 27ndaks kapteniks sai Ryan McDonagh. 25-aastane jänki on kunagine Montreal Canadiensi drafti valik, kes leidis oma tee Rangersisse 2009. aasta suvel. Nelja hooajaga on tal seni kirjas 246 põhihooaja mängu ja 103 punkti. Mullu tegi ta karjääri parima aasa 14 värava ja  29 söödupunktiga. Ühtlasi valiti ta ka meeskonna hooaja MVP-ks.

McDonagh on huvitaval kombel Rangersi kolmas järjestikune ameeriklasest kapten ja selline asi on NHL-is varasemalt juhtunud vaid korra.

Noorte pantrite uueks juhiks sai Willie Mitchell. Suvel vabaagendina Floridasse siirdunud kaitsja on Los Angeles Kingsiga tulnud kahekordseks Stanley karikavõitjaks. 37-aastasena on tal selja taga ligi 800 põhiturniiri mängu. Seega kogemusi, mida edasi anda, küll ja veel.

Kommentaarid