Hooajale superalguse teinud Brodie sai Flamesilt uue lepingu

Enne hooaja algust kihlveokontorite poolt läänekonverentsi peksupoisiks tehtud Calgary Flames on teinud väga hea alguse. Seda tänu mitmete mängijate heale vormile. Kõige silmapaistvamas hoos on olnud kaitsja T.J. Brodie, kes on nüüd klubilt ka lepingupikenduse saanud.

(foto: USATSI)
Brodie on alustanud aastat seitsmest mängust sama arvu punktidega. Tema käes on hetkel liiga pikim punktiseeria. 24-aastane kanadalane on vähemalt ühe silmaga lahkunud kuuest järjestikusest mängust. Sellest tingituna asus ka Flames kiirelt tegutsema.

Talendikast kaitsemehest oleks järgmisel suvel saanud vabaagent, kuid nüüd on ta Flamesiga seotud veel viieks aastaks. Tema aastapalk kerkib ligi kaks korda ja kokku rändab uue kontrahtiga tema pangakontole 23.25 miljonit dollarit ehk veidi üle 18 miljoni euro.

2008. aasta drafti 4. ringi valik tegi mullu oma karjääri parima aasta nelja värava ja 31 punktiga. Uue hooaja esimestest mängudest on tal aga juba kirjas kaks kolli. Näib, et suvel treenerite poolt tulnud julgustus suunata pilk rohkem värava suunas on mõlemale poolele kasumlikuks osutunud.

Uus leping taskus jätkub Brodie ja Flamesi hooaeg tuleval ööl kodumänguga Tampa Bay Lightningu vastu.

Kommentaarid