IROONIA TIPP! Chris Pronger asub mängukeelde välja jagama

Legendaarne kaitsja Chris Pronger, kelle karjäär 2011. aastal peapõrutuste ja silmavigastusega enneaegselt lõppes, asub tööle NHL-i Mängijate Ohutuse Ühingus. Mees, kes teenis omal ajal kaheksa mängukeeldu hakkab neid nüüd ise välja jagama.

(foto: csnphilly.com)
Kokku jättis Pronger mängukeeldudega vahele 22 kohtumist. Lisaks tõstatab tema ametisse määramine ka küsimuse selle suhtes, et kas ta suudab sel ametipostil objektiivselt töötada. Olgugi, et Pronger on juba aastaid väljakult eemal maksab sellegi poolest Philadelphia Flyers kuni hooaja 2016/17 lõpuni talle palka edasi.

Mängijate Ohutuse Ühing on viimastel aastatel jäänud ilma mitmetest endistest mängijatest - viimati siirdus Brendan Shanahan Toronto Maple Leafsi presidendiks - ja on aktiivselt asendusliikmeid otsinud. Oma suurte kogemuste ja otsekohese iseloomuga peaks Pronger olema väga heaks täienduseks, kuid kindlasti toob see tulevikus kiibitsejate poolt veel ka hulganisti probleeme kaasa

Pronger võitis 2007. aastal Anaheim Ducksiga Stanley karika. St. Louis Bluesi särgis oli ta 2000. aastal üle 28 aasta esimene kaitsemängija, kes valiti põhihooaja MVP-ks. Tal on kodus üks Kanadaga võidetud MM-kuld ja kaks OM-kulda.

Kommentaarid