Dupuis hirmuäratavast vahejuhtumist: "Ma ei tundnud oma jäsemeid."

Vaid paar päeva pärast hirmuäratavat vahejuhtumit, kus Pascal Dupuis sai litriga vastu kaela piirkonda, oli mees New York Islandersi vastu taas jääl. Ta sai mänguaega 15 minutit ja 54 sekundit ning tegi ka ühe pealeviske. Dupuis meenutas enne kohtumist intsidenti, mis jättis isegi nii kogenud mehe hirmunult jääle lebama.

(foto: Gene J. Puskar/AP Photo)
Dupuis lükati Dallas Starsi mängija poolt väravaesises rüseluses pikali ja seda just hetkel, mil tema meeskonnakaaslane Kris Letang kaugelt päästikule vajutas.


"Ma üritasin püsti tõusta ja ei tundnud oma käsi ning jalgu. Hakkasin kindaid käest raputama, et näha, kas käed liiguvad või mitte," meenutas 35-aastane ründaja. "Need justkui liikusid ja siis tuli karjudes Jevgeni Malkin, kes käskis mul lamama jääda. Ütlesin "OK, Geno" ja jäin sinna."

Dupuis viidi pärast jää peal turgutamist otsejoones haiglasse, kus ta hakkas kiirelt traumast taastuma. "Hakkasin pikapeale jäsemeid taas tundma," rääkis Dupuis. "Tunne tuli aeglaselt tagasi ja see oli veider kogemus. Loomulikult pole minuga seda kunagi varem juhtunud. Ma pole kunagi üle keha tuim olnud. See oli üsna hirmutav."

Hirmutav oli see ka Letangi jaoks. Teda läks Dupuis koheselt pärast haiglast vabanemist lohutama. "See oli väga hirmus, kuidas ta jääl käitus. Oli kohe teada, et midagi on valesti," tõdes Letang. "See oli täiesti erinev sellest, kui saad näiteks litriga jala pihta. See oli väga hirmutav, aga olen õnnelik, et temaga on kõik korras.

Penguinsi hooaeg jätkub meie aja järgi ööl vastu neljapäeva, mil kodujääl võetakse vastu vana rivaal Philadelphia Flyers.

Kommentaarid