Leddy samuti Islandersisse

Nähtavasti on New York Islanders suurte poiste jaoks väga meeldiv mängukaaslane. Lisaks sellele, et klubi päästis Boston Bruinsi palgaruumiga seotud vaegustest on nüüd appi tõtatud ka Chicago Blackhawksile. Noorte talentide eest hangiti endale Nick Leddy.

(foto: Jonathan Daniel/Getty Images)
2009. aasta draftis Minnesota Wildi poolt koguni 16. valitud kaitsja eest loovutas Islanders Blackhawksile T.J. Brennani, Ville Pokka ja Anders Nilssoni mängijaõigused.

Leddy saabus Chicagosse 2010. aasta veebruaris, mil Blackhawks andis tema ja Kim Johnssoni eest Wildile Cam Bakeri, kes nüüdseks juba NHL-ist on välja vajunud. Eelmise hooaja veetis ta KHL-is Astana Barõsi rivistuses.

25-aastane Brennan on paberite järgi kaitsemängija, kuid pani mullu AHL-is hullu saades Toronto Marliesi rivistuses 76. matšiga kirja 72 silma (25 väravat). NHL-is on tal Buffalo Sabresi ja Florida Panthersi värvides kirjas 40 mängu. Islandersisse saabus ta alles tänavuse juuli alguses, mil ta sõlmis vabaagendina üheaastase lepingu.

Pokka on samuti kaitsja. Ta kuulus tänavu juuniorite MM-kulla võitnud Soome koondisesse ja tegi 20-aastasena Oulu Kärpäti eest SM-liigas 27 punktiga hooaja.

Nilsson oli mullu suure osa hooajast Islandersi varuväravavaht, tuues 19-st kohtumisest 8 võitu. Uueks hooajaks ta klubiga lepingu osas kokkuleppele ei jõudnud ja veedab aasta KHL-is Kaasani Ak-Barsi rivistuses. Samas säilitati tema mängijaõigused, mis siis läksid nüüd Blackhawksi kätte.

Koos Leddy'ga siirdub Islandersisse 22-aastane väravavaht Kent Simpson.

Kommentaarid