Senators tegi Ryaniga uue lepingu ja määras Karlssoni kapteniks

Ottawa Senatorsi jaoks oli eilne päev väga tegus. Esmalt teatati, et Bobby Ryaniga on sõlmitud uus leping. 27-aastane ründaja oli alustamas oma vana tehingu viimast aastat, kuid ei pea nüüd uue lepingu pärast vähemalt seitse aastat muretsema. 2005. aasta drafti teisele valikule makstakse selle perioodi eest 50.75 miljonit dollarit ehk 40 miljonit koos kopikatega eurot. Teise suure teadaandega usaldati kapteni C-täht Erik Karlssoni rinna peale.

(foto: senschirp.ca)
"Olen ülielevil, et sidusin oma tuleviku pikaks ajaks Ottawa linnaga," rääkis Ryan. "Me oleme leidnud koha, kus alustada perekond ja luua kodu."

Senators on viimastel aastatel kaotanud mitu oma põhitegijat, kuid 7-aastane tehing kindlustab selle, et Ryan niipea veel kuhugi minema ei kõnni. Ja kindlasti loodavad klubi fännid, et seda ei tee ka Karlsson.

24-aastasest rootslasest sai Senatorsi ajaloo üheksas kapten. Viimane vana, kelleks oli Jason Spezza, pidas selles ametis vastu vaid ühe hooaja enne, kui laevast enesealgatuslikult lahkus. Karlsson plaanib - vähemalt esialgu - pikemat aega seda au kanda.
Huvitaval kombel teatas Senators uue kapteni nime täpselt samal kuupäeval, mil seda tehti 1999. aastal, kui uhkese ametisse astus Daniel Alfredsson.

Kommentaarid