SAAGA LÄBI: Johansen ja Blue Jackets sõlmisid 3-aastase lepingu

Uus hooaeg koputab uksele ja nähtavasti hakkas miski ka Ryan Johanseni südametunnistusele koputama. Pikalt koos oma agendiga jonninud noor täht on viimaks sõlminud Columbus Blue Jacketsiga uue lepingu. 3-aastane tehing toob talle sisse 12 miljonit dollarit ehk veidi üle 9.5 miljoni euro.

(foto: Getty Images)
22-aastase ründaja esimese kahe aasta palk on kolm miljonit ning viimase aasta eest pistab ta tasku kuus miljonit. Klubi mängis Johanseniga karmi mängu ja väljus lõpuks kukepoksist võitjana. Kuigi lõpplahenduse üle ei kurda ka noormängija agent Kurt Overhardt.

"See on Ryani jaoks suurepärane võimalus näidata milleks ta on võimeline," tõdes Overhardt. "Saab olema lõbus vaadata, kuhu ta järgmise paari aastaga jõuab."

Mingis mõttes võib öelda, et klubile tulid lepingukõnelustes appi ka meeskonna teised mängijad. Ilma Johansenita mängides võideti kaheksast hooajaeelsest kontrollkohtumisest seitse. Ehk siis otseselt ei tuntud temast puudust.

Seega ei jäänud meeskonna eelmise hooaja suurimas skoorijal üle muud, kui leppida pakkumisega, mis on esialgsetest nõudmistest kaks korda väiksem.

Kommentaarid