Flyersi hooaja algus - asjad võivad enne paranemist minna veel halvemaks

Philadelphia Flyers on teist aastat järjest alustanud oma hooaega kolme järjestikuse kaotusega. Ainsaks erinevuseks on see, et vähemalt on ühe karistusvisete kaotusega üks silm pähe saadud ja klubi pole asunud uue peatreeneri jahile. Kuigi pole välistatud, et see tuleb siiski ette võtta.

(foto: Greg M. Cooper/USA TODAY Sports)
Oktoobri lõpp viib Flyersi kokku mitme keerulise vastasega ja enamus kohtumistest peetakse ka kodust eemal.

Seeria lüüakse lahti meie aja järgi ööl vastu kolmapäeva koduse matšiga Anaheim Ducksi vastu. Eelmisel hooajal kaotati see kohtumine 2-3. Järgneb kolmemänguline välisreis, mil külastatakse Dallast, Chicagot ja Pittsburghi.

Sarnaselt Flyersile on ka Stars otsimas oma esimest triumfi ja võimalik, et selle mängu ajaks ollakse endiselt võiduta (Stars alustab uut nädalat kahe välismänguga). Blackhawks on hooaega alustanud kahe võiduga ja peksis Flyersit mullu kodus 7-2. Penguinsi vastu võitis Flyers mullu viiest mängust neli, kuid Penguins on siiski Penguins.

Kuu lõpetuseks ootavad ees kodumängud Detroit Red Wingsi ja Los Angeles Kingsiga, enne kui oktoobrile pannakse punkt võõrsil Tampa Bay Lightninguga mängides. Mullu kaotati Lightningule kõik kolm mängu, väravate suhtega 7-14.

Võrreldes aasta taguse seisuga on meeskond küll mängimas selgelt paremini, kuid kaotused on siiski kaotused. Ja kui neid endale liiga palju lubada, siis saab tagasilöökidest kosumine olema keeruline. Eriti veel selles tihedas konkurentsis, mis Flyersit tänavu Metro divisjonis saadab.

Kommentaarid