Stars asus tegudele: Eakinile uus leping

Uus nädal algas Dallas Starsi fännide jaoks ülimalt positiivse uudisega. Klubi teatas, et jõudis Cody Eakiniga uue lepingu osas kokkuleppel. Kaheaastane tehing toob 23-aastasele punapeale sisse 3.8 miljonit dollarit. Poolteist milli algaval hooajal ja ülejäänud järgmisel aastal. Samas lasti fännide rõõmutase ka kiirelt veidi allapoole tagasi. Nimelt jäädi ootama ka uudist, et uue lepingu on saanud klubi teine piiratud vabaagent Brenden Dillon, kuid seda lõpuks ei tulnudki.

(foto: Glenn James/Getty Images)
"See on frustreeriv ja pettumust valmistav ning tean, et Brenden tunneb samamoodi," rääkis Dillon agent Jarrett Bousquet meediale. "Tema turuväärtus on isegi kõrgem, seega uskume, et meie pakkumine sobib neile."

Dilloni esindus pani Starsile lauale samuti kaheaastase ja 3.8 miljoni dollari suuruse pakkumise. Eakini tehinguga võrreldes ainsaks erinevuseks see, et mõlema aasta töötasu oli sama - 1.9 miljonit.

Lisaks tõi Bousquet välja Dilloniga samal tasemel mängivad kaitsemehed, kes teenivad uuel hooajal selgelt rohkem kui 1.9 milli.

Oktoobri saabumisega on uue hooaja alguseni jäänud vaid loetud päevad. Hooajaeelsetes kohtumistes on Stars kõigis välja arvatud ühes lasknud enda selja taha vähemalt kolm väravat. Seejuures on viimases kahes enda selja tagant välja võetud üheksa tükki. Üks tasemel kaitsja kuluks hädasti koosseisu ära. Kui just ei plaanita lihtsalt vastastest rohkem väravaid paugutada.

Meie aja järgi ööl vastu teisipäeva alistati Florida Panthers 5-4 ja võit tuli tänu viimastel minutitel tehtud arvulise ülekaalu väravatele. Peatreener Lindy Ruff rivistas üles tõelise unelmate koosseisu - Seguin, Benn, Spezza, Hemsky. Ainsa kaitsjana jälgis tulevärki Trevor Daley.

Seejuures ongi seni Stars koos Arizona Coyotesiga olnud kontrollkohtumiste kõige resultatiivsemad meeskonnad. Kuue matšiga on keskmine väravate saak 3.5. Samal ajal on Stars ise seni enim väravaid sisse lasknud. Keskmiselt 3.8 mängus.

Kommentaarid