Lõppeb Canucksi megapikk piletite väljamüügi seeria

Teadupärast lõppevad ükskord kõik head asjad. Nii ka Vancouver Canucksi puhul. Tuleval ööl Tampa Bay Lightningu vastu peetav matš saab olema üle ligi 12 aasta esimene, mis ei meelita kohale täismaja. Megapikk seeria katkeb 474 mängu juures.

(foto: wikipedia.org)
Canucksi piletimüügi probleemidest sai ühes varasemas loos kirjutatud. Klubi sai küll hooaja esimese kodumängu Edmonton Oilersi vastu veel väljamüüdud, kuid Lightning enam suuremat rahvamassi kohale ei meelita.

Seeria algas 14. novembril aastal 2002, mil täismaja oli Rogers Arenal tunnistajaks Los Angeles Kingsi vastu saadud 3-2 võidule. Alates samast aastast on ka areeni mahutavus järk-järgult kasvanud. Hooajal 2002/03 oli see 18 514. Nüüd aga 18 910.

Canucksi esindaja Victor de Bonis teatas hiljuti, et eelmise aasta piletimüügiga võrreldes on tänavu see osa täidetud 97% ulatuses.

Kuigi tõsi on see, et ega 4355 päeva väldanud seeria käigus ei käinud igat matši kohapeal jälgimas täismaja rahvast. Need numbrid arvutatakse just piletimüügi pealt, kuid ega alati ju kõik kohale ei jõua.

Kommentaarid