Christian Ehrhoff kolib LA-sse

Hiljuti kangesti Columbus Blue Jacketsiga liituda tahtnud Christian Ehrhoff on teinud lepingu hoopis Los Angeles Kingsiga. Algsed palganõudmised langesid Kingsi huvist teada saades mühinal. Sakslane teenib tuleval aastal vaid poolteist miljonit dollarit.

(foto: post-gazette.com)
Ametlikult ei ole 33-aastane kaitsja lepingule allkirja veel pannud, aga see seisab vaid füüsilise testi taga. Tervis oli tal lõppenud hooajal suureks probleemiks, kui Pittsburgh Penguinsi eest läks kirja ainult 49 kohtumist, aga usutavasti läbib ta siiski ülevaatuse edukalt.

Kings saab endale soodsa hinnaga sinisele joonele väärtusliku mehe. Ühtlasi võib sakslase hankimine vihjata sellele, et klubi valmistub Slava Voinovist loobumiseks. Venelasel lõppes eelmisel nädalal põgus ja usutavasti mitte väga rusuv vanglatuur ära. Tema väljakule naasmist takistab aga endiselt liigapoolne mängukeeld ning samuti ka Achilleuse vigastus.

NHL ei ole teada andnud, millal Voinovi juhtum uuesti üle vaadatakse. Raske uskuda, et ta Kingsis jätkata saab, kuid tema maha ärimine saab samuti keeruline olema. Kui keegi pole just vahepeal mõnda imelist PR-võlurit palganud.

Kommentaarid